Boekhoudsoftware King

ONLINE BOEKHOUDEN VOOR ZZP'ers, MKB, ACCOUNTANTS, PRODUCTIE- EN HANDELSONDERNEMINGEN

Wil je King gratis 30 dagen vrijblijvend uitproberen?

Neem een proefaccount

Welkom op de King-pagina van Origoo! Bij King krijg je betrouwbare en slimme boekhoudsoftware om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Groot of klein, accountant of zzp’er. Onze oplossingen zijn toegespitst op jouw bedrijfsbehoeften.

Wij zijn King Business Software

Bedrijfsprofiel King

Al 36 jaar helpt King ondernemers bij de automatisering van hun administratie. Wij kiezen daarbij voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering. We verdiepen ons in de specifieke situatie van elke klant en bieden daarvoor duurzame oplossingen. Hierdoor krijgen onze klanten grip op hun onderneming, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Wie is King?

Bij King Business Software werken we vanuit Capelle aan den IJssel met ruim 80 betrokken medewerkers aan de optimalisering van onze dienstverlening. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing.

Wat is de visie van King?

King Business Software ziet de wereld veranderen naar datastromen, waardoor alle mogelijke informatie met elkaar wordt gedeeld. Juist hierdoor ontstaat steeds meer de behoefte aan verbinden, persoonlijk contact, persoonlijke interesse en wederzijds respect. Een toekomstgerichte houding is essentieel om bijtijds in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Daarom werken we doorlopend aan innovaties van onze software-oplossingen. Zo ben je bij ons altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in business software. King is je betrouwbare partner, groot genoeg om service en innovatieve oplossingen te leveren, maar klein genoeg om een persoonlijke werkwijze te blijven hanteren. Juist daarin maken wij het verschil!

Voor wie is King bedoeld?

King ondersteunt bij het optimaliseren van al je bedrijfsprocessen met o.a. een financiële administratie, voorraadadministratie, projectenadministratie, magazijnbeheer en een webshopkoppeling. Zo kan je business groeien en bloeien.

Voor groot of klein, accountant, zzp’er, productie- of handelsbedrijf, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreide support en denkt mee over de toekomst van jouw bedrijf.

Hoe maakt King boekhouden aangenaam?

Eenvoudig
Zelfs als je weinig verstand hebt van boekhouden, kun je toch met King zelf de boekhouding doen! Een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met duidelijke overzichten van debiteuren, crediteuren en je actuele cijfers.

Compleet en actueel
Er komt nogal wat kijken bij het op orde houden van de financiële administratie van een bedrijf. De boekhoudsoftware van King geeft je altijd een actueel en compleet inzicht in je financiële gegevens.

Uitbreidingsmogelijkheden
Als je naast boekhouden ook wilt factureren of een voorraadadministratie wilt bijhouden, kun je kiezen voor een meer uitgebreide versie van King. Dus alles volledig geïntegreerd met je financiële administratie.

Hoe ondersteunt King jou verder?

Onze gratis helpdesk geeft tijdens kantooruren antwoord op al je vragen en geeft uitleg bij onduidelijkheden. Onze King consultants leren je nog efficiënter te werken met King, ondersteunen je bij de implementatie van de King software, geven trainingen en helpen met het aanpassen van de standaardsoftware aan je bedrijfsprocessen. Dat King-gebruikers erg tevreden zijn over onze consultants, blijkt wel uit hun waardering: een 8,6 gemiddeld over de afgelopen drie jaar!

Services van King

Gratis Helpdesk Direct contact met de Helpdesk
Meer info

Onze gratis helpdesk geeft tijdens kantooruren antwoord op al je vragen en geeft uitleg bij onduidelijkheden. Ook kijken we bijvoorbeeld direct met je mee via Teamviewer. Dat King-gebruikers erg tevreden zijn over onze consultants, blijkt wel uit hun waardering: een 8,6 gemiddeld over de afgelopen drie jaar!

Specificaties
De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
Direct en persoonlijk contact
Klantvriendelijke en professionele hulp
Online direct meekijken met jou
Handleidingen Diverse handleidingen en instructies
Meer info

Wij hebben verschillende handleidingen en instructies voor jou beschikbaar. Zo kan je online diverse (installatie-) handleidingen en (werk-) instructies vinden, onderverdeeld in een aantal categorieën. Ook zijn er video’s beschikbaar en is er een Frequently Asked Questions op onze site.

Specificaties
De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
Bijgewerkte instructies en handleidingen die online beschikbaar zijn
Je maakt slim en efficiënt gebruik van alle mogelijkheden van King
Je kan zelf altijd antwoord vinden op je vragen over King
Training op maat Vertrouwd raken met King
Meer info

Een training is de beste manier om snel met jouw King-product vertrouwd te raken. Er kan veel meer met King dan veel King-gebruikers weten. Dus wil je alle mogelijkheden benutten dan is een training de oplossing. Wij verzorgen een compleet opleidingstraject dat volledig is afgestemd op jouw situatie en alle medewerkers.

Specificaties
De pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van deze service.
Je raakt snel vertrouwd met King
Trainen met King is een investering die zichzelf terugverdient!
Kosteloze introductietrainingen en indien gewenst trainingen op maat tegen betaling

Producten & functionaliteiten van King

Factureren vanaf € 39,95 p/m
Meer info

Voor als je je financiële administratie wilt kunnen doen en factureren wilt kunnen maken.

Specificaties
Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
Financiële administratie
Financiële rapportage
Btw-aangifte
Automatische incasso
Factureren Plus vanaf € 59,95 p/m
Meer info

Voor als je ook wilt werken met kostenplaatsen- en kostendragers, je vaste activa wilt beheren of CRM functionaliteit nodig hebt.

Specificaties
Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
Alle functies van 'King Factureren'
Vaste activa
Gebruik kostenplaatsen en kostendragers
Openstaande posten
CRM
Factureren Pro vanaf € 79,95 p/m
Meer info

Voor als je meer wilt dan ‘King Factureren Plus’ en je werkt met abonnementen, of uren wilt kunnen registreren en factureren.

Specificaties
Pluspunten Onderstaand de grootste voordelen van dit product.
Alle functies van 'King Factureren Plus'
Abonnementen
Uren wilt registreren en factureren
Omzetstatistieken
Video's
geposte video's door King
Meest bekeken
KING IN FOCUS - Attitude Holland
Verzeker jezelf van inzicht, overzicht en controle met King Projecten
KING IN FOCUS - Bax-shop
Alle video's
KING IN FOCUS - Attitude Holland
Verzeker jezelf van inzicht, overzicht en controle met King Projecten
KING IN FOCUS - Bax-shop
Succesvoller ondernemen door slimme automatisering met King Software
20 orders in één keer pakken - 'Batch picking' met King WMS
Ik wil graag een proefaccount aanvragen.
Hi , we nemen binnen 24 uur contact met je op.
Ik wil graag
Hi , we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Weten wanneer er weer een nieuw blog online staat? Laat je email achter en we mailen je direct.